Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ارائه آمار ۱۰ ماهه امسال و مقایسه آن با مدت مشابه سال گذشته، از افزایش ۴.۷ درصدی حوادث رانندگی و جان باختن ۵۱۱ نفر بر اثر این حوادث در فارس خبر داد و بابت این موضوع ابراز تاسف کرد.

دکتر محمدجواد مرادیان گفت: در ۱۰ ماه گذشته، ۴۲ هزار و ۱۸۱ مورد حادثه ترافیکی در سامانه اورژانس فارس به ثبت رسیده که ۲۵ هزار و ۵۹۴ مورد مربوط به حوادث ترافیکی شهری و ۱۶ هزار و ۵۸۷ مورد مربوط به حوادث ترافیکی جاده‌ای بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی شیراز، مرادیان گفت: در حوادث ترافیکی ۱۰ ماهه منتهی به پایان دیماه امسال، به ۴۸ هزار و ۵۲۰ مورد مصدومیت توسط اورژانس رسیدگی شده است که ۱۳ هزار و ۷۶ مورد آن به شکل سرپایی درمان شده و ۳۵ هزار و ۴۹۶ مورد نیز، برای ادامه درمان به مراکز درمانی استان فارس منتقل شده‌اند.

او با بیان اینکه در این مدت حدود ۲۰۰ هزار درخواست کمک از سوی مردم در استان فارس به اورژانس ارائه شده است، گفت: طبق آمار این مرکز، ۵۱۱ هموطن در ۱۰ ماه گذشته براثر حوادث ترافیکی در فارس جان باخته‌اند.

مرادیان همچنین از افزایش ۲۷ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در این بازه زمانی خبر داد و اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون، ۷۳۹ مورد در اثر مجاورت با گاز مونوکسیدکربن دچار مسمومیت شدند که ۳۳۳ مورد به شکل سرپایی درمان شده و ۳۸۶ مورد به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

او همچنین گفت: با وجود توصیه های مکرر در خصوص رعایت نکات ایمنی در رابطه با مسمومیت با گاز مونوکسید کربن، طبق آمار ثبت شده در مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ۲۰ نفر به خاطر مسمومیت با این گاز خطرناک، جان خود را از دست داده اند.

مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن و رفتارهای پُرخطر در رانندگی، از مواردی است که موجب شده تا ۵۳۱ هم استانی در ۱۰ ماهه نخست سال جاری، جان خود را از دست بدهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گاز مونوکسید کربن تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۶۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم بکنند. وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است.

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • ۱۳۱۷ مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • ۱۳۱۷مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز